ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Art Week με Καταλειφό και Μόνικα

H τραγουδοποιός Μόνικα συναντά το «Art Week» της ΕΡΤ2 και μιλάει στη Λένα Αρώνη για την έως τώρα διαδρομή της, που είναι πυκνή, επιτυχημένη, με κινήσεις τολμηρές και υψηλού ρίσκου.
***
Με αφορμή το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Ο κήπος είναι ανθηρός», το οποίο αποτελεί και το πρώτο της σε ελληνικό στίχο, μοιράζεται με τη Λένα Αρώνη τον τρόπο που..
δουλεύει, σκέφτεται και ονειρεύεται.
***
Στη συνέχεια, η Λένα Αρώνη συνομιλεί με τον σπουδαίο θεατράνθρωπο Δημήτρη Καταλειφό, με αφορμή το έργο «Ο θάνατος του εμποράκου» του Αμερικανού συγγραφέα Άρθουρ Μίλερ, το οποίο έχει ανεβάσει στο θέατρο Εμπορικόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός μοιράζεται απλόχερα μνήμες από τα παιδικά του χρόνια και εξομολογείται τι λάθη έχει κάνει και τι θα διόρθωνε στη ζωή του.
***
O υπεύθυνος στρατηγικής ανάπτυξης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ReGeneration», Κωνσταντίνος Κίντζιος είναι προσκεκλημένος της Αθηνάς Γιόγιακα στην εκπομπή «προσφέρω», που μεταδίδεται το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00 από το Πρώτο Πρόγραμμα. Στην εκπομπή παρουσιάζονται οι δράσεις του ReGeneration, ενός οργανισμού που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας στο γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας (skills gap).
***
«Η Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. Ελάτε μαζί μας σ’ ένα υπέροχο ταξίδι γεμάτο λυρισμό, με την αισθαντική φωνή της Σόνιας Θεοδωρίδου. Η  λυρική ερμηνεύτρια έχει εμφανισθεί στα σπουδαιότερα θέατρα της Ευρώπης και το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει τους σημαντικότερους ρόλους της όπερας. Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020, στις 21:00 στην ΕΡΤ2