ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

KEΔ: Απεργία υπέρ των εργοδοτών και στην ΕΡΤ μόνο υπάκουοι συνδικαλιστές

Ανακοίνωση της «Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων»:

«Τα δίνει όλα για τα αφεντικά, ο εργοδοτικός συνδικαλισμός που ασκεί η πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Χωρίς προσχήματα και δίχως τσίπα, η συναλλαγή-σύμπραξη ακραίων συντηρητικών εκφράσεων μαζί με ρετάλια του συστήματος Παππά, παρέχει πρόθυμα τις υπηρεσίες της..
στους χορηγούς της, με φερετζέ μια δήθεν πολυφωνία.
Μετά την παράδοση των πόρων των ασφαλιστικών ταμείων και του ΕΔΟΕΑΠ στους καναλάρχες, με το νόμο Κατρούγκαλου και τις τροπολογίες- τσόντες του Πετρόπουλου, οι έξη συνένοχοι στο καθεστώς της απλήρωτης εργασίας στα ΜΜΕ:
-συμφώνησαν παραμονές Χριστουγέννων με τους εργοδότες να μην πληρώσουν δώρο εορτών στους εργαζομένους ή να το δώσουν με δόσεις!..
- αποφάσισαν μεταξύ τους και τώρα καλούν τους εργαζόμενους σε απεργία υπέρ των ιδιοκτητών!.. για να εισπράξουν οι χορηγοί τους, «ζεστό χρήμα» από τα κρατικά Ταμεία. Γίνονται δηλαδή μεσάζοντες για να δώσει η Κυβέρνηση λεφτά στα αφεντικά!!....
Ταυτόχρονα όμως η θλιβερή σέχτα των έξη (6) βάζει πλάτη και στις πρακτικές της νέας διοίκησης της ΕΡΤ, η οποία μεθοδεύει:
- τετελεσμένα που είναι σε εξέλιξη στην δημόσια τηλεόραση με εθελουσία, στο μοντέλο του ΟΤΕ (που κουβάλησε μαζί του ο νέος διευθύνων σύμβουλος) με συγχωνεύσεις των ραδιοφώνων της περιφέρειας με το λουκέτο σε προγράμματα και με εργολαβίες για όλα. Ακόμη και για την εκπομπή στα βραχέα.
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων»