ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Χάλασε ο «γάμος» Sportime - Eθνους

Το project του Περικλή Γκιόλια να μπει το Sportime ένθετο στο καθημερινό "Έθνος" ναυάγησε την ύστατη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ nonews ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να μην "ενωθεί" το Εθνος με την αθλητική εφημερίδα που το τελευταίο διάστημα έχει χαμηλή κυκλοφορία.
Απο το περιβάλλον των διευθυντικών στελεχών της Sportime λέγεται ότι ο Σαββίδης έκανε πίσω στην αρχική συμφωνία μετά από παρέμβαση..
του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος ζήτησε να μην προχωρήσει το deal. Όπως είναι γνωστό ο Γιαννακόπουλος έχει άριστες σχέσεις με την οικογένεια Σαββίδη ενώ ειναι σε μεγάλη διαμάχη με τον Περικλή Γκιόλια και τα στελέχη της Sportime.
Πάντως τα πράγματα στο χώρο της Sportime είναι πάρα πολύ δύσκολα και λέγεται ότι ο Περικλής Γκιόλιας έχει οικονομικά προβλήματα μετά την παύση πληρωμών προς την εφημερίδα του Βίκτωρα Ρέστη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται σε απόγνωση και θα προσπαθήσει να κρατήσει στη ζωή το sportime.gr και να δώσει μία άλλη λύση στην εφημερίδα. Πάντως το κλίμα στην εφημερίδα ειναι βαρύ...
- από το nonews-news