ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Αλλαγές προσώπων στη διοίκηση του ΣΚΑΪ

Οι αλλαγές στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας του ομίλου ΣΚΑΪ συνεχίζονται. Η Αμαλία Κυπαρίσση αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Ομίλου ΣΚΑΪ στη θέση του Χάρη Γούλιου που αποχωρεί από τη συγκεκριμένη θέση -η συνεργασία του, λέει θα συνεχιστεί με το κανάλι σε συμβουλευτικό επίπεδο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση «η Αμαλία Κυπαρίσση θα ενισχύσει την ομάδα του ΣΚΑΪ, συμβάλλοντας με την εμπειρία της στην ενδυνάμωση της εικόνας των μέσων του Ομίλου. Η διοίκηση του ΣΚΑΪ την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα».
Η Αμαλία Κυπαρίσση, υπήρξε στο παρελθόν διευθύντρια επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (επί Βαρδινογιάννη) και εν συνεχεία ήταν στενή συνεργάτιδα του πρώην υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου της ΝΔ Θόδωρου Ρουσσόπουλου.
Η σύζυγος του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Παπαδόπουλου είχε και τηλεοπτική παρουσία στο παρελθόν συμμετέχοντας στην παλαιότερη εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού «Jenny Jenny».