ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Στο Τρίτο οι «Παρτιτούρες» της Λίλλυς Καρατζαφέρη

Από αύριο Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 10:00 το πρωί, στο πλαίσιο της σειράς εκπομπών «Όλα τα πρωινά του Τρίτου», η Λίλλυ Καρατζαφέρη μέσα από την εκπομπή «Οι Παρτιτούρες… στο Τρίτο» θα ξετυλίγει τις ωραιότερες παρτιτούρες και τις ιστορίες τους. Ιστορίες πίσω από τα έργα, βιογραφίες, σπάνιες ηχογραφήσεις, αφιερώματα, προσκλήσεις..
καλλιτεχνών στο στούντιο, συναυλίες και ό,τι συμβαίνει εντός κι εκτός συνόρων στο μαγικό κόσμο της Διαχρονικής Μουσικής.  Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 και 95,6!
***
Ο Αντώνης Λουδάρος είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε Ελεύθερα» της ΕΡΤ3, την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, στις 20:00. Με χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση ο ηθοποιός μιλά για όλα όσα σημάδεψαν τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του ενώ δε διστάζει να κάνει και την αυτοκριτική του για λάθη και παραλήψεις σε επιλογές και συμπεριφορές. Εξηγεί πώς το θέατρο μπήκε στη ζωή του, από τα παιδικά χρόνια του, λειτουργώντας λυτρωτικά και ψυχοθεραπευτικά και αποκαλύπτει γιατί ακόμη και σήμερα ο ίδιος αντιμετωπίζει την κάθε επιτυχία του «ενοχικά».