ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Π. Κωστόπουλος: Σας ευχαριστώ για τη διαφήμιση!..

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Πέτρος Κωστόπουλος και η συμπαρουσιάστριά του Άννα Μαρία Βέλλη μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα και μετά την παραίτηση της αρχισυντάκτριας, σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια και το συμβάν το "έπιασε" η κάμερα (ΕΔΩ) ενώ η εκπομπή της Κυριακής έκλεισε με την Βέλλη να λέει «καποιοι αρνούνται να μεγαλώσουν» και..
«μην παίρνεις και όρκο ότι μπορεί να είμαστε στον αέρα και την ερχόμενη εβδομάδα». Μετά την ένταση η ομάδα συναντήθηκε με τα στελέχη του καναλιού, ενώ πληροφορίες ήθελαν την παρουσιάστρια να αποχωρεί από την εκπομπή.
Φαίνεται πως οι ιθύνοντες έπεισαν την Άννα Μαρία να βάλει νερό στο κρασί της και να παραμείνει στην εκπομπή, έστω για λίγο ακόμη.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, η νεαρή περσόνα εμφανίστηκε ντυμένη ως άνδρας με μοστακάκι στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου. Εκείνος, μάλιστα, είπε στους τηλεθεατές:«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συναδέλφους που μας διαφήμισαν όλη την εβδομάδα. Πήγαν Όλα Λάθος. Υπήρχε μια διαφωνία μέσα από ένα αστείο με την Άννα Μαρία Βέλλη, το κορίτσι δεν ήρθε γιατί όπως είπαμε οι γυναίκες δεν έχουν χιούμορ και κάλεσα έναν φίλο μου, ένα αγοράκι, μαγκάκι, να τα λέμε».
Τουλάχιστον μάθαμε κι εμείς ποια είναι η  Άννα Μαρία Βέλλη...