ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Η γκάφα της Ζαχαράκη και η «κουτάλα» της ΝΔ

«Καταβάλλουμε τις δόσεις μας κανονικότατα και πραγματικά είναι ένα δείγμα για το πώς θα διαχειριστούμε , αν ο κόσμος μας εμπιστευτεί με τη θετική ψήφο, και τα δημοσιονομικά της χώρας».Aυτό είπε η εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Σοφία Ζαχαράκη στον ΣΚΑΪ απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου της ΑΥΓΗΣ Γιάννη Αγουρίδη για τα δάνεια ύψους 200 εκατ. της Ν.Δ. Η Ζαχαράκη..
μάλιστα αναγνώρισε ότι η αποπληρωμή των δανείων του κόμματος γίνεται από την κρατική επιχορήγηση του κόμματος.
Πολλοί έκαναν λόγο για γκάφα της νέας εκπροσώπου της ΝΔ αναφέροντας πως η Τράπεζα Πειραιώς έχει κινηθεί δικαστικά για να γίνουν άμεσα απαιτητά τα χρήματα αυτά. Μάλιστα επεσήμαναν ότι δεν υπάρχει κανένα πλάνο για το πότε θα αποπληρωθεί το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ που οφείλει η ΝΔ σε δάνεια.
Το Μαξίμου από την πλευρά του σχολίασε πως η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. «παραδέχθηκε πως η Ν.Δ. φιλοδοξεί να διαχειριστεί τα δημόσια οικονομικά όπως διαχειρίστηκε και τα δάνειά της. Τα 200 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνεια δηλαδή, για τα οποία στελέχη της βρίσκονται αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη.
»Επιβεβαίωσε δηλαδή, ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, είναι να ξαναπιάσουν την κουτάλα, να ρημάξουν ξανά τα δημόσια ταμεία και να επιστρέψουν τη χώρα στα ελλείμματα και τα μνημόνια. Ευτυχώς, ο ελληνικός λαός δεν θα το επιτρέψει» καταλήγει η ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.