ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Μετεκλογική συμφωνία για Μητσοτάκη - Μαρινάκη

Έκλεισε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συμφωνία προέδρων μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Το «μνημόνιο» προβλέπει ότι σε περίπτωση που η Ν.Δ. κερδίσει αυτοδυναμία ή βγει με υψηλό ποσοστό πρώτο κόμμα, τότε ο εφοπλιστής προτίθεται να βάλει την ελληνική σημαία σε όλα τα καράβια του. Θυμίζουμε ότι όλα τα καράβια..
του εφοπλιστή και μιντιάρχη έχουν ξένη σημαία. Αυτό προφανώς θα ισχύσει αφού η ανακρίτρια Πειραιά ολοκληρώσει την κύρια ανάκριση σε σχέση με τις κακουργηματικές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος του από την εισαγγελέα και στο μέτρο που θα εκδοθεί απαλλακτικό βούλευμα.
Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς θα γίνει αν η υπόθεση των τραπεζικών εμβασμάτων στο Ντουμπάι παραπεμφθεί σε δίκη.
Πάντως, αν και όταν πενήντα και πλέον πλοία αποκτήσουν ελληνική σημαία και ελληνικά πληρώματα, θα έχει γίνει ένα σοβαρό βήμα για τον ελληνικό εφοπλισμό που μέχρι και σήμερα διαθέτει 50 και πλέον ευεργετικές φοροαπαλλαγές, σε αντίθεση με όλες τις άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Κ.Π. / ΕφΣυν-Παρασκήνια 

σημ. zoornalistas: Αλήθειες και ψέματα στο πρωταπριλιάτικο της Εφημερίδας των Συντακτών