ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΜακΓκάιβερ: Το remake της κλασικής σειράς έρχεται στο OPEN

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση έρχεται το remake της θρυλικής σειράς περιπέτειας MacGyver, με τον Λούκας Τιλ στο ρόλο του μυστικού πράκτορα που έγινε ο απόλυτος ήρωας των 80s.
O Άνγκους «Μακ» ΜακΓκάιβερ (Λούκας Τιλ) εργάζεται στη Phoenix Foundation, μια μυστική κυβερνητική οργάνωση που παρουσιάζεται ως think tank. Mε..
προϋπηρεσία στις ειδικές δυνάμεις, ο αντισυμβατικός MacGyver έχει ένα μοναδικό ταλέντο να λύνει κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. H χρήση όπλου είναι πάντα η τελευταία του επιλογή, ενώ ο απόλυτος σύμμαχός του δεν είναι άλλος από έναν ελβετικό σουγιά.
Όσο απίστευτο και να φαίνεται ο Mac μπορεί να εξουδετερώσει τους αντιπάλους του με τους πιο αναπάντεχους τρόπους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δημιουργήσει το «απόλυτο όπλο» με ένα συνδετήρα και μια τσίχλα!
Ο Mac έχει στο πλευρό του μια επίλεκτη ομάδα. Τον πρώην πράκτορα της CIA Τζακ Ντάλτον (Τζορτζ Ιντς), την ασυναγώνιστη χάκερ Ρίλεϋ Ντέιβις(Τρίστιν Μις), τον Γουίλτ Μπόζερ (Τζάστιν Χάιρς), συγκάτοικό του και νεότερο μέλος της ομάδας, και τον Μάτυ Γουέμπερ, θρύλο των μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος είναι και ο νέος Διευθυντής Επιχειρήσεων της οργάνωσης Phoenix.
MacGyver πρεμιέρα την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 20.00 και καθημερινά την ίδια ώρα στο OPEN