ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Εν αναμονή του νέου κύκλου των σεμιναρίων της ΕΣΗΕΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων της ΕΣΗΕΑ για τα Νέα Μέσα που έγιναν
 στο πλαίσιο της καταστατικής υποχρέωσης της Ενωσης για διαρκή επιμόρφωση των μελών της, αλλά και του πνευματικού έργου που επιτελεί.
Το σεμινάριο ”New Media” είχε διάρκεια 36 ωρών και υπεύθυνη υλοποίησής του ήταν η Σόνια Χαϊμαντά δημοσιογράφος..
– πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, πρώην συντάκτρια στο Έθνος και την Ημερησία και νυν media trainer και visiting lecturer στο ΕΚΠΑ και το Quality Journalism New Technologies.
Η Σόνια Χαϊμαντά ανέβασε στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία και έγραψε σχετικά:
«Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Ο πρώτος κύκλος των σεμιναρίων της ΕΣΗΕΑ για τα Νέα Μέσα ολοκληρώθηκε (στη φωτό ορισμένοι από τους 106 εξαιρετικούς μου συναδέλφους που το παρακολούθησαν επί 2,5 μήνες) και πραγματικά θα μου λείψετε όλοι όσοι ήρθατε σε αυτό το ταξίδι. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου για την έμπνευση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και βεβαίως την ειδική γραμματέα του ΔΣ, Αγγελική Γυπάκη για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια. Χωρίς την υπεύθυνη σεμιναρίων Βέρα Ζερβακάκη δεν θα είχα κάνει τίποτα...Την ευχαριστώ ολόψυχα».
Εν αναμονή λοιπόν του δεύτερου κύκλου των σεμιναρίων της ΕΣΗΕΑ για τα Νέα Μέσα.