ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Προετοιμασίες στο Μετρό με τον Altan

Η Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά έκθεση γελοιογραφίας στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, με τίτλο «DEMOCRISIS – Δημοκρατία σε κρίση».
 Επίτιμος προσκεκλημένος και τιμώμενο πρόσωπο στην Αθήνα ένας από τους ζωντανούς θρύλους της ιταλικής σάτιρας, ο Αλτάν (Altan). Μαζί με τους Marilena Nardi και Giovanni Sorcinelli-Giox που θα παρευρίσκονται στα εγκαίνια της έκθεσης.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν..
τη Δευτέρα 1η Απριλίου, από τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ώρα 19:00μμ.
Την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 19.00μμ. στον χώρο της έκθεσης θα υπάρξει εκδήλωση- γνωριμία και συνομιλία του κοινού με τον Αλτάν και Έλληνες και Ιταλούς σκιτσογράφους.
Η έκθεση θα λειτουργήσει από την 1η έως και τις 7 Απριλίου 2019 στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Καθημερινά, στο χώρο της έκθεσης, μέλη της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων θα ενημερώνουν και θα ξεναγούν το κοινό. (δείτε ΕΔΩ ποιοι συμμετέχουν.)

Η φωτογραφία (από το fb του Π. Μηλα) είναι από την προετοιμασία για το στήσιμο της έκθεσης μαζί με τον επίτιμο προσκεκλημένο και τιμώμενο πρόσωπο διάσημο Ιταλό γελοιογραφο Altan το ξημέρωμα της 1ης Απριλίου στις 1.45. Από αριστερά: Soloup, Ζάχαρης, Μηλας, Altan, Μητσομπόνος.