ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

O Λευτέρης, ο πρώην διευθυντής των ΝΕΩΝ κι ο Γιαννακίδης

«Δεν έχει σημασία αν είσαι ο Λευτέρης Παπαδόπουλος ή παίκτης του Power of Love. Σκοπός είναι η προσήλωση στην πολιτική ορθότητα, ο συγχρονισμός με την εποχή. Μπορεί να έχεις ένα παραδοσιακό σπίτι στη Μονεμβάσια, αλλά οφείλεις να του βάλεις ηλιακό θερμοσίφωνα, βιοκλιματικό WC και κλιματισμό. Για αυτό και ο κάθε Παπαδόπουλος να μείνει στην εποχή του ή να..
έρθει στη δικιά μας, αλλά με τους όρους που θα του θέσουμε εμείς. Αρκετά πια».
Αυτά γράφει ο Κώστας Γιαννακίδης στο protagon, τρολάροντας όσους αντέδρασαν στη συνέντευξη του (αθυρόστομου) Λευτέρη Παπαδόπουλου στο Πρώτο Θέμα. Ο Κ. Γιαννακίδης δεν παραλείπει (ξανατρολάροντας) να αναφερθεί  και στον Δημήτρη Δανίκα για τον... τρόπο που πήρε τη συνέντευξη:
«Ορθώς εγκαλείται ο Δανίκας που μετέφερε τα λόγια του Παπαδόπουλου όπως βγήκαν από το στόμα του. Έμπειρος είναι, μπορούσε να την πάει αλλιώς τη συνέντευξη. "Ωραία δεσποινίδα ήταν η Δήμητρα. Και ο Ανδρέας μέγας λάτρης του ωραίου φύλου". Κάπως έτσι. Ποιος θα καταλάβαινε τη διαφορά;» γράφει στο protagon ο Κ. Γιαννακίδης (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ).
Σημειώνεται ότι το protagon είναι του Χρήστου Μεμή ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής των ΝΕΩΝ όπου είχε υπό την «επίβλεψή» του για αρκετό καιρό και τον Λ. Παπαδόπουλο και τον Δ.
Δανίκα. Μάλιστα ο Μεμής ήταν αυτός που στις αρχές του 2013 ως διευθυντής, είχε αναλάβει να πει στον Λ. Παπαδόπουλο πως απολύεται μετά από 54 χρόνια στον ΔΟΛ...
Επίσης ο Δημήτρης Δανίκας ήταν ένας από αυτούς που είχαν φύγει από ΤΑ ΝΕΑ τον Ιανουάριο του 2013, μετά την «εκκαθάριση» όλων των παλιών συντακτών στον ΔΟΛ και την απόφαση της διοίκησης του οργανισμού να απομακρύνει τους «συνταξιούχους» -οπως ειπώθηκε τότε- από την Μιχαλακοπούλου.
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
Τι είπε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος (σε άπταιστα γαλλικά) στον Ψυχάρη
Ο Χρ. Μεμής ανέλαβε να απομακρύνει τον Λευτέρη Παπαδόπουλο από Τα Νέα...
Λευτέρης Παπαδόπουλος: Με ισοπέδωσαν οι άνθρωποι του ΔΟΛ