ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Bella ciao για Mαρινάκη και Down Town

Το περιοδικό «Down Town» από αυτό το Σάββατο και κάθε πρώτο Σάββατο θα κυκλοφορεί με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο». Το νέο περιοδικό που κυκλοφορεί σε αυτό το τεύχος με συνέντευξη του Στέφανου Τσιτσιπά (έλεος, όχι άλλες συνεντεύξεις Τσιτσιπά) αλλάζει σχήμα και θεματολογία .
Με αφορμή τα παραπάνω το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο πάρτι στο κέντρο..
της Αθήνας στο Hotel Ermou, όπου το «παρών» έδωσαν και ο ιδιοκτήτης (μεταξύ άλλων) της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Βαγγέλης Μαρινάκης, πολλοί δημοσιογράφοι και... ανθυποσελέμπριτις.
Για το πάρτι γράφει σχετικά το enimerosi24:
Όλη τη νύχτα οι περισσότεροι είχαν πλευρίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και το “ξεσκόνισμα” έπεφτε σύννεφο.  Μέσα σε όλους και ο Ρέμος που εσχάτως συνοδεύει τον Μαρινάκη στις εξόδους του ενώ στο stage οι Onirama που είναι χάρμα (υποδύονταν το συγκρότημα). Χαμός έγινε όταν επιχείρησαν – λόγω Casa de Papel, να ερμηνεύσουν το “Bella ciao”. Τους πρόδωσε όμως το μακεδονικό αξαν και το παχύ λα!
Η βραδιά έκλεισε με τους προσκεκλημένους να φεύγουν με μια κόκκινη τσάντα με το τεύχος του περιοδικού που το Σάββατο θα είναι ένθετο στα “ΝΕΑ”, η οποία επιπλέον μέσα είχε ενα κόκκινο σημειωματάριο και δυο κόκκινα μολύβια! Revolution!