ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ο Νάσος Ηλιόπουλος στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει»

Την Κυριακή 7 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Νάσος Ηλιόπουλος στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με την Φαίη Μαυραγάνη στο OPEN. Τι μέτρα χρειάζονται στην Αθήνα για να γίνει μια πόλη καθαρή; Θα περιοριστεί η εγκληματικότητα που είναι μάστιγα για τους πολίτες της Αθήνας; Όλη η επικαιρότητα και όλες οι εξελίξεις κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με..
τη Φαίη Μαυραγάνη κάθε Σαββατοκύριακο στις 05.30 το πρωί στο OPEN
***
Από την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 10:00 το πρωί, στο πλαίσιο της σειράς εκπομπών «Όλα τα πρωινά του Τρίτου», η Λίλλυ Καρατζαφέρη μέσα από την εκπομπή «Οι Παρτιτούρες… στο Τρίτο» θα ξετυλίγει τις ωραιότερες παρτιτούρες και τις ιστορίες τους. Ιστορίες πίσω από τα έργα, βιογραφίες, σπάνιες ηχογραφήσεις, αφιερώματα, προσκλήσεις καλλιτεχνών στο στούντιο, συναυλίες και ό,τι συμβαίνει εντός κι εκτός συνόρων στο μαγικό κόσμο της Διαχρονικής Μουσικής.  Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 & 95,6!
***

Ο Αντώνης Λουδάρος είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «Μιλάμε Ελεύθερα» της ΕΡΤ3, την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, στις 20:00. Με χιούμορ και αυτοσαρκαστική διάθεση ο ηθοποιός μιλά για όλα όσα σημάδεψαν τη ζωή και την καλλιτεχνική πορεία του ενώ δε διστάζει να κάνει και την αυτοκριτική του για λάθη και παραλήψεις σε επιλογές και συμπεριφορές. Εξηγεί πώς το θέατρο μπήκε στη ζωή του, από τα παιδικά χρόνια του, λειτουργώντας λυτρωτικά και ψυχοθεραπευτικά και αποκαλύπτει γιατί ακόμη και σήμερα ο ίδιος αντιμετωπίζει την κάθε επιτυχία του «ενοχικά».
***

Υποψηφίους για τη δημαρχία Σερρών φιλοξενεί σήμερα, Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019, στις 19:15, η ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 «Πολιτικό Τραπέζι». Καλεσμένοι του Γιώργου Γεωργιάδη στο στούντιο είναι η Αριάδνη Παπαφωτίου, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Παύλος Φαρμάκης. Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά από Τρίτη έως Παρασκευή, από 19:15 έως 20:00
***

Πιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η ΕΡΤ3 μεταδίδει και φέτος, για 27η συνεχόμενη χρονιά, σε απευθείας σύνδεση τον τελικό κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας. Στον φετινό 48ο τελικό της Ε.Π.Σ.Μ. έχουν προκριθεί ο Ποσειδών Μηχανιώνας και ο Θερμαϊκός Θέρμης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, στις 19:30, από το γήπεδο της Τούμπας.