ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Εντονη φημολογία για είσοδο Κόκκαλη στον Ολυμπιακό

Τι λέει ο Δ. Γιαννακόπουλος

Εντονη είναι η φημολογία των τελευταίων ημερών που θέλει την πλευρά του Σωκράτη Κόκκαλη να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πολύ πιθανή την επιστροφή Κόκκαλη στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», αυτό το ενδεχόμενο έχει..
και τις ευλογίες της κυβέρνησης Τσίπρα, καθώς εμπλοκή του ονόματος Κόκκαλη στα κοινά του Ολυμπιακού μπορεί να ασκήσει επιρροή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Κάποιοι θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη για την Ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει ακόμα περισσότερο το παραπάνω σενάριο.
Μια ενδεχόμενη επιστροφή Κόκκαλη (κι όχι απαραίτητα του Σωκράτη) στην ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν σημαίνει και αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων και πολλοί δεν αποκλείουν την σύμπραξη των δύο πλευρών προκειμένου να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με τη φημολογία έγραψε στα social media : «Μακάρι... Εμείς θέλουμε δυνατό τον αντίπαλο μας και όχι κυνηγημένο όπως τον έχουν καταντήσει».