ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Πρώτη φορά υποψήφιος

Αρης Σκιαδόπουλος: Να γιατί θα είμαι στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ 

Την διακήρυξή της και τους πρώτους υποψήφιους που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιό της για τις ευρωεκλογές του Μαΐου παρουσίασε η Λαϊκή Ενότητα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, παρουσία του γραμματέα του ΠΣ του κόμματος..
Παναγιώτη Λαφαζάνη. Ανάμεσα στους υποψηφίους για την Ευρωβουλή με τη ΛΑΕ και ο δημοσιογράφος Αρης Σκιαδόπουλος ο οποίος έγραψε σχετικά στο fb:
"1η φορα υποψήφιος..
Ανέκαθεν υποστήριζα τις μειοψηφίες της Αριστεράς. Θεωρούσα και πιστεύω ακόμα ότι υπερτερούν στην αξιακή ιεραρχία της πολιτικής ουσίας και δράσης. Και έχουν μια ποιοτική πολιτική υπεροχή που τις διαφοροποιεί. Δεν στηρίζονται στις πλάτες κανενός προστάτη και δεν κρούουν θύρες έξωθεν κηδεμόνων. Ειναι μαχόμενες και διεκδικούν με τον Λαό και υπερ του Λαού. Δεν εχουν αυτοσκοπό την εξουσία αλλα την διαχείριση της εξουσίας υπερ του συνόλου.
Μια Αριστερά κατα τεκμήριο διωκώμενη και αποσυνάγωγη απο το Σύστημα. Ζόρικα πράγματα δηλαδη. Δεν είναι δημοφιλής και εμφανίζεται στον πάτο των δημοσκοπήσεων. Είναι στην πράξη αληθινή ώστε να μην προτιμάται απο τους πολλους. Δεν υπόσχεται τρυφηλή καθημερινότητα αλλά καθημερινό αγώνα. Δεν στέργει στα διαπλεκόμενα των Βρυξελλών αλλα αγωνίζεται για μια Ευρώπη εν τοις πράγμασι των Λαών κι οχι των Τραπεζών.
Δεν ξερω πόσο ουτοπικά φαντάζουν ολα αυτα. Ομως οι γενναίες πράξεις και οι μεγάλες στιγμές των Λαών οφείλονται σε ουτοπίες που ενσαρκώθηκαν απο αγώνα.
Με αυτές τις σκέψεις αποδέχθηκα την πρόσκληση για μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΕ."