ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ο (δημοσιογράφος) πελάτης και η «προσφορά» της Νοva

Τηλέφωνο, σήμερα το πρωί, από τη Νοva: "Καλημέρα. Καταρχάς σας ευχαριστούμε που είστε πελάτης μας και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τον άλλο μήνα θα υπάρχει μια μικρή μείωση στο λογαριασμό σας". Πολύ καλά ως εδώ, σε μια εποχή όπου όλα ακριβαίνουν, κάποιος σου κάνει μια μικρή έκπτωση. Αμ δε... Αρχίζει η κυρία να μου αραδιάζει το ποίημα, το οποίο ηχογραφείται και στο τέλος του οποίου αν πω "συμφωνώ", σημαίνει ότι αποδέχομαι όσα μου είπε. "Μπλα μπλα μπλα, δεσμεύεστε με συμβόλαιο για τους επόμενους 24 μήνες..." - "Ώπα!" της λέω. "Τι 24μηνο συμβόλαιο;" - "Σε κάθε μεταβολή των όρων, γίνεται υποχρεωτικά νέο συμβόλαιο διάρκειας 24 μηνών", μου λέει..
- "Καλά κυρία μου δεν ντρέπεστε; Πάτε να μου κόψετε μισό ή ένα ευρώ, για να με δέσετε στα μουλωχτά με καινούργιο 24μηνο συμβόλαιο; Τι με περάσατε; Για καμιά γιαγιά από χωριό που δεν καταλαβαίνει και θα πει ναι σε ό,τι της λέτε;" - Τι να σας πω κύριε; Αυτή είναι η προσφορά μας..."
- "Μάλιστα. Κι εγώ είμαι δημοσιογράφος και θα φροντίσω να ενημερώσω τον κόσμο για την απαράδεκτη τακτική σας, για να μάθετε να μην κοροϊδεύετε τους πελάτες σας. Δίκαιο;" - "Τι να σας πω κύριε... Όπως νομίζετε..."
Αγαπητή Nova έχεις να πεις κάτι για το παραπάνω περιστατικό; Ή το δοκιμάζουμε το κόλπο και σε όσους πετύχει;

- από το facebook του δημοσιογράφου Κώστα Βαϊμάκη