ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ποιες εφημερίδες δεν έδωσαν δώρο

Καταγγελίες στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε καταγγελία στον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και στην Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών ΣΕΠΕ για την μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων και των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών τριών μηνών στους εργαζόμενους συναδέλφους, από την εργοδότρια εταιρεία της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».
Επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε καταγγελία στον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και στην Υπηρεσία Ειδικών Επιθεωρητών ΣΕΠΕ για την μη.. καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους εργαζόμενους και για την εργοδότρια εταιρεία της εφημερίδας «LIVE SPORT» και για τον Όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ».
Με την καταγγελία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε να διενεργήσουν οι ως άνω αρμόδιοι τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες για την ποινική δίωξη και τιμωρία των εκπροσώπων των παραπάνω εταιρειών, δεδομένου ότι η μη καταβολή του δώρου στους εργαζόμενους αποτελεί και ποινικό αδίκημα διωκόμενο κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατά τον Α.Ν 690/1945, όπως ισχύει σήμερα.
Με τις καταγγελίες αυτές, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε να διενεργήσουν οι ως άνω αρμόδιοι τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες για την ποινική δίωξη και τιμωρία των εκπροσώπων της παραπάνω εταιρείας, δεδομένου ότι η μη καταβολή του δώρου στους εργαζόμενους αποτελεί και ποινικό αδίκημα, διωκόμενο κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατά τον Α.Ν 690/1945, όπως ισχύει σήμερα.