ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Το ΣτΕ «καταργεί» το πόθεν έσχες για όλους τους υπόχρεους!

Μαξίμου: «Να δούμε στο τέλος ποιος θα κουραστεί πρώτος»

Για όλους τους υπόχρεους προς υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες και όχι μόνο για τους δικαστές ακυρώθηκε σήμερα στο σύνολό της από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (απόφαση 3212/2017) η υπουργική απόφαση (ΚΥΑ 1069/19.10.2017) που καθόριζε το περιεχόμενο υποβολής των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.
Σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου δημοσίευσε την απόφαση της Ολομέλειας με εισηγητή τον Σύμβουλο Επικρατείας Διομήδη Κυριλλόπουλο που έκανε δεκτή την αίτηση ακύρωσης των..  δικαστικών ενώσεων κατά της επίμαχης κοινής υπουργικής απόφασης (Υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου και Αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης,Δημήτρη Παπαγγελόπουλου).
Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου σχολιάζοντας την απόφαση του ΣτΕ, σημείωναν με νόημα: «Να δούμε στο τέλος ποιος θα κουραστεί πρώτος». Επίσης, σε μια πρώτη αντίδραση πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης ανεφεραν ότι «η κυβέρνηση θα επανέλθει στο θέμα και όλοι θα ελεγχθούν για όλα».