ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Σκότωσε γυναίκα, παιδί και πεθερά κι αυτοκτόνησε

Αστυνομικός ο δράστης που υπηρέτησε στην προσωπική ασφάλεια του Κ. Σημίτη

Σοκ προκάλεσε η είδηση της τριπλής δολοφονίας είδηση το μεσημέρι της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, 46χρονος αστυνομικός σκότωσε την σύζυγο, την πεθερά και την τρίχρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Η σύζυγος ήταν ρευματολόγος και εργαζόταν στο ΙΑΣΩ General. Όπως ανέφεραν οι συνάδελφοί της, η άτυχη γυναίκα ήταν πολύ καλή γιατρός και φαινόταν να έχει εξαιρετική σχέση με τον σύζυγό της. Εκείνος ήταν πολύ ευγενικός και έδειχνε να ενδιαφέρεται πολύ για εκείνη και για το λόγο αυτό σοκαρίστηκαν από την είδηση της τριπλής δολοφονίας.
Ο 46χρονος, λένε συνάδελφοι του αστυνομικοί, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο..
σοβαρό θέμα που να δικαιολογεί αυτή την ακραία πράξη. Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία ο αρχιφύλακας, το 1996 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Πρόκειται για μια ειδική υπηρεσία της Βουλής και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. 
«Πρόκειται για μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία. Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και άριστος στη δουλειά του σ΄ όλα τα χρόνια που υπηρέτησε στη προσωπική μου ασφάλεια. Είμαι συντετριμμένος για το τραγικό γεγονός. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις δυο οικογένειες», δήλωσε ο Κ. Σημίτης.