ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Παράσταση διαμαρτυρίας για τον «Αθήνα 9,84»

Τρίωρη στάση εργασίας σήμερα, Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 από τις 11.00 έως τις 14.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84». Η στάση εργασίας αποφασίστηκε απο τα ΔΣ  της ΕΣΗΕΑ και της ΕΣΠΗΤ, προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών μετά την  δέσμευση των λογαριασμών μισθοδοσίας του σταθμού.  
Οι Ενώσεις και οι δημοσιογράφοι του σταθμού ζητούν να αποδεσμευθούν αμέσως οι λογαριασμοί, ώστε να διασφαλισθεί η πληρωμή των δεδουλευμένων και του Δώρου Χριστουγέννων.. για τους εργαζόμενους και να αποκατασταθεί με αυτό τον τρόπο η λειτουργία του σταθμού.
 ****
Το ΕΣΡ καλεί τους ενδιαφερόμενους, αν το επιθυμούν, να προσέλθουν στα γραφεία του ΕΣΡ για συμπληρωματική παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών την Παρασκευή 22/12/2017 και ώρα 10:00 π.μ. Προς διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να γνωστοποιήσουν την συμμετοχή τους με email στην διεύθυνση tv@esr.gr μέχρι την Παρασκευή 22/12/2017 και ώρα 8:00πμ. Λόγω του περιορισμένου χώρου της αίθουσας της Ολομέλειας, παρακαλούμε να παρασταθούν μέχρι δύο εκπρόσωποι ανά ενδιαφερόμενο.
****
Με αφορμή τις εκλογές στην Καταλονία, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 23:00, η εκπομπή «FOCUS» της ΕΡΤ1 με τον Πάνο Χαρίτο μεταδίδεται ζωντανά από τη Βαρκελώνη. Στην Plaza Catalunya, την κεντρική πλατεία της Βαρκελώνης, ο Πάνος Χαρίτος συνομιλεί με πολιτικούς, αναλυτές, δημοσιογράφους και ακαδημαϊκούς για το αποτέλεσμα των κρίσιμων εκλογών, τι σηματοδοτεί για την ενότητα της Ισπανίας και για την επόμενη μέρα στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
****
Η παρουσία των δυο κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίονελ Μέσι, στον ίδιο αγωνιστικό χώρο είναι από μόνος του ικανός λόγος για να στρέψει το ενδιαφέρον των φιλάθλων στα κανάλια COSMOTE SPORT, αυτό το Σάββατο (23/12), στις 14.00. Η COSMOTE TV έχει ετοιμάσει πολλά για τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα δουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD το Clásico ή αλλιώς τη μάχη των δυο πιο επιτυχημένων clubs του πλανήτη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της LaLiga Santander.