ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Εδωσαν το δώρο, χρωστάνε τρία μηνιάτικα...

...στους εργαζόμενους της «Βραδυνής της Κυριακής»
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), η εργοδοσία της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» κατέβαλε τελικά, το βράδυ της Παρασκευής, το δώρο Χριστουγέννων στους εργαζομένους.
Επισημαίνεται, όμως, ότι η οφειλή των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων τριών μηνών εξακολουθεί να υφίσταται, γεγονός που αποτελεί λόγο εγρήγορσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και αμέσως μετά τις..
γιορτές προγραμματίζεται συνέλευση των συντακτών, για τον συντονισμό και τον καθορισμό περαιτέρω ενεργειών για την καταβολή των οφειλομένων.
***
Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ στηρίζει τις προσπάθειες για τη συνέχιση της έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής».
Όπως επισημαίνουν οι εργαζόμενοι σε ψήφισμά τους: “Απόφασή μας είναι να συνεχίσουμε παρά τις δυσκολίες και να κρατήσουμε ζωντανή την «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής», η οποία αποτελεί σημαντικό πυλώνα ενημέρωσης και δημοκρατίας”.