ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Διαψεύδουν τα περί «αναστολής πληρωμών της Nova»

Η  Forthnet A.E. ανακοινώνει:
Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί δήθεν «αναστολής πληρωμών της Nova προς τη Super League» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς η Εταιρεία μόλις στις 15 Δεκεμβρίου 2017 προέβη σε πληρωμή προς τον συνεταιρισμό των ΠΑΕ.
Τα όσα περιλαμβάνονται στην από 15.12.2017 σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και αναπαράχθηκαν από ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ακρίτως και χωρίς να διασταυρωθούν κατ' ελάχιστον, όπως επιβάλλουν οι βασικές αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίθουν αναληθειών. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, που η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο ιδιοκτήτης της προσπαθούν μέσω..
ανακοινώσεων στον Τύπο να αμαυρώσουν την εικόνα της Εταιρείας μας, που αποτελεί σήμερα τον βασικότερο χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Παρά τα συνεχιζόμενα προβλήματα ανταγωνιστικότητας των μελών ΠΑΕ της Super League και του Ελληνικού Πρωταθλήματος, η Forthnet, συμφωνα με την ανακοίνωσή της, έχει ήδη καταβάλλει μέχρι τα τέλη Νοέμβρη τα προβλεπόμενα ποσά για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18, σύμφωνα με τις τρέχουσες συμβατικές υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει καμία παλαιότερη οφειλή προς την Super League ενώ η Εταιρεία κατέβαλε ήδη την προηγούμενη Παρασκευή 15.12.2017 σημαντικό μέρος της δόσης Δεκεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο και βρίσκεται σε συνεννόηση με την Super League για την διευθέτηση του υπόλοιπου ποσού εντός των επομένων ημερών. Αντίστοιχες διευθετήσεις, λέει η   Forthnet A.E., έχουν γίνει κατ' επανάληψη στο παρελθόν στο πλαίσιο της μακρόχρονης εμπορικής συνεργασίας των δύο μερών.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής της και σε απάντηση της ανακοίνωσης του δικηγόρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλ. Κούγια, η Forthnet δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει εξοφλήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις προς την Super League για τον μήνα Οκτώβριο όπως προβλέπεται από 18.8.2017 το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Nova και Super League. Αν η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχει λάβει το ανάλογο ποσόν από την Super League για τον μήνα Οκτώβριο, δεν είναι θέμα που απασχολεί την Forthnet αλλά την ΠΑΕ ΑΕΛ και τις σχέσεις της με τη Super League.
Τέλος, η Forthnet απαντώντας στις συνεχείς συκοφαντίες και απειλές του κ. Κούγια περί προσφυγής στη Δικαιοσύνη δηλώνει ότι θα το πράξει εκείνη πρώτη με σκοπό την υπεράσπιση του κύρους, της αξιοπιστίας και της πολύχρονης αδιαμφισβήτητης  προσφοράς της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.