ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Από που «ψωνίζει» λογογράφους - συμβούλους ο Μητσοτάκης;

Ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που “προπονείται” για το επόμενο βήμα της πολιτικής του καριέρας, που δεν μπορεί παρά να είναι η πρωθυπουργία, δεν είναι επίσης δυνατόν να γίνεται... επιθεώρηση κάθε φορά που κοντράρεται στη Βουλή με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν μπορεί λοιπόν, για να φανεί ρήτορας και να ταπώσει τον αντίπαλο, να χρησιμοποιεί ρήσεις που τις αποδίδει στον Αϊνστάιν, θέλοντας να... δείξει πόσο πολλά γνωρίζει, ενώ ένα απλό γκουγκλάρισμα θα του έδειχνε ότι ο Άλμπερτ ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο.(...)
Το δίδαγμα της ιστορίας είναι προφανές: Η ηγεσία της ΝΔ, παρ΄ό,τι ο Μητσοτάκης ισχυρίζεται το αντίθετο, προσλαμβάνει συμβούλους, συνεργάτες και παρατρεχάμενους, όχι βάσει ικανοτήτων.. και βιογραφικού αλλά με... μέσο. Για αυτό έχουν μια προφανή αδυναμία να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρα και για αυτό συναγωνίζονται ποιος θα ανοίξει τον επόμενο λάκκο για να πέσει μέσα ο αρχηγός τους.
Αλλά ένας αρχηγός που πέφτει στους λάκκους που του ανοίγει το “περιβάλλον” του δεν πρόκειται να πάει και πολύ μακριά.

- από κείμενο του Βαγγέλη Δεληπέτρου στο news247 με τίτλο «Οι λογογράφοι του Μητσοτάκη έπιασαν δουλειά με μέσο»