ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Δ. Βερύκιος: Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς δεν πουλούσε

Την δική του εκδοχή για τους λόγους που κόπηκε η Ελληνοφρένεια από τον Alpha, έδωσε ο αντιπρόεδρος του καναλιού Δήμος Βερύκιος. Με αφορμή το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ (“Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε” - δείτε ΕΔΩ) ο Βερύκιος μιλώντας στο Happy Day, την πρωινή εκπομπή του καναλιού με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, είπε πως η εκπομπή κόπηκε για οικονομικούς και εμπορικούς λόγους και όχι για πολιτικούς. Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Alpha είπε:
«Επειδή δεν είμαι κότα λυράτη, μου έρχονται μηνύματα “γιατί δεν λες για την Ελληνοφρένεια”. Διαβάζω και στο Έθνος: “Μας φάγανε γιατί ενοχλούσαμε”. Δεν είναι έτσι ρε παιδιά. Η τηλεόραση είναι επιχείρηση δεν είναι μοναστήρι... Δεν είναι Κύριε ελέησον! Ευλόγησον! Η Ελληνοφρένεια δεν ενοχλούσε, απλώς, δεν πουλούσε. Αυτοί που λένε τώρα για την Ελληνοφρένεια, ενδεχομένως δεν έβλεπαν την Ελληνοφρένεια. Δεν την στήριζαν. Δυστυχώς ήταν πολύ κάτω από τον μέσο όρο του σταθμού. Εγώ θέλω την εναλλακτική ενημέρωση και με κόστος, αλλά μέχρι εκεί που μπορούν να κρατήσουν οι πλάτες της επιχείρησης. Οικονομικά και εμπορικά και όχι πολιτικά δε συνέφερε η συνέχιση της συγκεκριμένης εκπομπής».