ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Ο Μπακογιάννης κάνει «εκσκαφές» για να βρει την... Πολιτεία του Πλάτωνα (video)


Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει εδώ και αρκετές ώρες ένα βίντεο με τον δήμαρχο Αθηναίων να εκτοξεύσει επικά μαργαριτάρια στην προσπάθειά του να προπαγανδίσει την καταστροφή που δρομολογεί στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος.
Το βίντεο περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από πρόσφατη ομιλία του στο Φόρουμ των Δελφών, όπου ο Κώστας Μπακογιάννης, επιθυμώντας να υπερασπιστεί την επέμβαση στην περιοχή του αρχαιολογικού πάρκου για την οποία υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις, μπερδεύει την Ακαδημία Πλάτωνος με το εμβληματικό έργο του «Πολιτεία» του Πλάτωνα.
«Γίνονται αρχαιολογικές εκσκαφές διότι από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης και το… πάρτι στο Twitter ξεκίνησε.
Εμείς από την πλευρά μας να προτρέψουμε τον δήμαρχο Αθηναίων να στρέψει την προσοχή του και στα Κάτω Πατήσια. Κάπου εκεί υπάρχει η οδός Άτλαντος, οπότε ίσως να γκρεμίσουμε τη μισή συνοικία γιατί ποιος ξέρει, μπορεί οι πρόγονοί μας να έχουν μπαζώσει από κάτω και την χαμένη Ατλαντίδα.
Δε χάνουμε κάτι…
Χ. Κ./ΕφΣυν