ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Στην αρένα της «κόκκινης Μαρίας»


Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 23.00 θα βγει στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1 το πολιτικό τόκ σόου «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου -της επονομαζόμενης και "κόκκινης Μαρίας" από την περίοδο που ήταν στον ΣΚΑΪ.
Στη νέα πολιτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η οποία θα μεταδίδεται σε εβδομαδιαία βάση ζωντανά, θα φιλοξενηθούν «πρόσωπα που μιλούν για πρώτη φορά», θα παρουσιαστούν «αποκαλύψεις που θα συζητηθούν», ενώ η επικαιρότητα θα καλύπτεται «μέσα από το πρίσμα της ερευνητικής δημοσιογραφίας», ενημερώνει το κανάλι και η δημοσιογράφος για το περιεχόμενο της.
Τονίζεται δε πως στην «Αρένα», «οι συγκρούσεις απόψεων μεταξύ των καλεσμένων θα είναι δυνατές, ενώ ταυτόχρονα θα αναδεικνύονται οι κοινωνικές και πολιτικές προεκτάσεις θεμάτων που μας συγκλόνισαν.
Μαζί με τη Μαρία Αναστασοπούλου στην «Αρένα», θα βρίσκονται και οι τηλεθεατές, όχι ως απλοί παρατηρητές, αλλά ως βασικά μέλη της εκπομπής, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις, μέσω live ψηφοφοριών και διαδραστικών μέσων».