ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 17 Μαΐου 2023

Ο Μητσοτάκης στον Αρναούτογλου - Τι υποκρισία Θεέ μου!


Με «κόνσεπτ» καθημερινού ανθρώπου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε και από το τραπέζι του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Λίγο η ώρα, λίγο η χαλαρότητα, θα έλεγε κανείς ότι θα του ξέφευγαν και μερικές αλήθειες. Αμ δε: ψέματα, παραπληροφόρηση, αυτοεπιβεβαίωση, αλαζονεία και αναφορές στην οικογένειά του - σαν να πολιτεύονται όλοι μαζί.
Γι’ αυτό δεν τον βλέπουν οι τηλεθεατές: τον ξέρουν. Δεν έχει να προσφέρει παρά αφόρητη πλήξη και υποκρισία, πολλή υποκρισία- που κάνει τα νεύρα τσατάλια.
Δεν έλειψαν και οι απαραίτητες γκάφες: τι ήταν όταν έλεγε «δεν σε ψηφίζουν γι’ αυτά που έγιναν χθες», όταν ο ίδιος επιμένει να κριθεί ο Τσίπας για όσα έγιναν… προχθές; Και οι προτροπές στους νέους «να κολλήσουν ένσημα» - και μετά να μπουν στην πολιτική.
Ξέρει τι λέξη, αλλά γιατί ακριβώς πρόκειται μάλλον δεν ξέρει. Στις τράπεζες που τον διόριζε ο πατέρας του δεν είχαν ένσημα - μόνο μπόνους.
Αυτοπαρουσιάσθηκε ως «καλά προετοιμασμένος» να κυβερνήσει «από την οικογενειακή μου ανατροφή». Αλλά όλοι ξέρουν ότι η οικογένεια «ανέτρεφε» την Ντόρα γι’ αυτό. Ο ίδιος ανακάλυψε ότι μπορεί να γίνει πολιτικός το 2004.
- απόσπασμα από κείμενο που υπογράφει ο Γιώργος Λακόπουλος στο ieidiseis (ολόκληρο ΕΔΩ)