ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Κι όμως, ο Κοτζιάς δίνει πολιτικές διαστάσεις στο τεσσάρι στην Κύπρο


Μέρος της δημόσιας συζήτησης που έχει ξεκινήσει κυρίως στα social media αλλά και στην τηλεόραση για την πρωτοφανώς χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο κατά τον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision έγινε και ο Νίκος Κοτζιάς, επικεφαλής της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ».
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και ένας απ' τους βασικούς εμπνευστές της Συμφωνίας των Πρεσπών ανακάλυψε πολιτικές διαστάσεις στο τεσσάρι που έδωσε η επιτροπή στο τραγούδι της Κύπρου...
«Το τεσσάρι στην Κύπρο στην eurovision δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το αποτέλεσμα, ένα ακόμα δείγμα, της προσπάθειας που κάνουν πολλές πλευρές του κυρίαρχου συστήματος να αποξενωθεί η ελληνική κοινωνία απο την Μεγαλόνησο και το Κυπριακό, ώστε να προωθηθούν τα απορριπτεα σχέδια τους» σχολίασε στο Twitter.
Η τοποθέτησή του, φυσικά, προκάλεσε και ειρωνικά σχόλια. Γι' αυτό και επανήλθε με νέα ανάρτηση:
«Κάνω ενα σχόλιο για την αυξανόμενη αποξένωση της επίσημης Ελλάδας απο την Κύπρο με αφορμή το "4" και τα τρολ δεν έχουν τι να πουν επί της ουσίας, το σοβαρό πρόβλημα, διότι δεν έχουν καμιά ενσυναίσθηση για την Κύπρο. Με τα χαζά τους σχόλια επιβεβαιωνουν αυτό το ανησυχητικό γεγονός».