ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

H απάντηση Βαξεβάνη στα υπονοούμενα Ανδρουλάκη...


...για τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του σκανδάλου των υποκλοπών

«Φωτιές» άναψε η συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το αν κατά τη διάρκεια του debate υπονοούσε ότι θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις του Documento, υποστήριξε ότι τα δεκάδες ονόματα των παρακολουθούμενων από το Predator και την ΕΥΠ, δεν ήταν πράγματι στόχοι και ότι δημοσιεύτηκαν για «να θολώσουν τα νερά». Επιπλέον, είπε, ότι «δεν υπήρχαν στοιχεία».
Στα σχόλια του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., απάντησε άμεσα ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης με εκτενή ανάρτησή του στο twitter, αναφέροντας μάλιστα ότι «στον κύριο Ανδρουλάκη ήδη έχουν μεταφέρει όσα έχουν καταγράψει οι κοριοί».
Εκτίμησε δε ότι επιχειρεί να ρίξει όσο το δυνατόν μικρότερη ευθύνη στον Μητσοτάκη, σχολιάζοντας ότι είναι κάπως «ανήσυχος και ασταθής».
Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε στο twitter o K. Βαξεβάνης:
"Ο Ανδρουλάκης είπε στην εκπομπή της Γιάμαλη ότι υπήρχαν ελάχιστες παρακολουθήσεις και τα ονόματα που δημοσιεύτηκαν ήταν για να θολώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι δημοσιογράφοι τα νερά. Πώς αλήθεια θα θόλωνε ο αριθμός των παρακολουθήσεων τα νερά; Γιατί άραγε το λέει αυτό, όταν έχουν δημοσιευτεί αποδεικτικά στοιχεία και συνομιλίες που δείχνουν το αντίθετο; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο, από την προσπάθεια να ρίξει όσο το δυνατόν μικρότερη ευθύνη στον Μητσοτάκη. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που στο debate ενώ καθόταν δίπλα του και είχε την ευκαιρία να τον εκθέσει , δεν τον ρώτησε επιτακτικά γιατί τον παρακολουθούσε. Σε λίγο ίσως υποστηρίξει ότι δεν συνέβη τίποτα και πρέπει να κάνει κυβέρνηση με τη ΝΔ. Και επειδή όσα είπε τα απέδωσε σε πληροφορίες και όχι σε στοιχεία, να μεταφέρω κι εγώ τις πληροφορίες μου, ότι στον κύριο Ανδρουλάκη ήδη έχουν μεταφέρει όσα έχουν καταγράψει οι κοριοί και αυτό τον κάνει κάπως... ανήσυχο και ασταθή".