ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Ανταπάντηση ΠΑΣΟΚ στον Βαξεβάνη


«Μετά τους «τραμπισμούς» και τα fake news του συστήματος του Κυριάκου Μητσοτάκη, την σκυτάλη πήρε ο επικοινωνιακός βραχίονας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Βεξεβάνης, για να επιτεθεί στον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος ουδέποτε μίλησε για λίγες παρακολουθήσεις». Aυτό αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας δημοσιεύματα στον απόηχο της συνέντευξης Ανδρουλάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. 
«Επαναλαμβάνει (ο Βαξεβάνης) τη θεωρία του ίδιου, της εκπροσώπου τύπου Πόπης Τσαπανίδου και του Παύλου Πολάκη, περί «εκβιαζόμενου» και «ανήσυχου ασταθήΑς τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν έχει καμία ανησυχία. Ανησυχία θα έπρεπε να αισθάνεται ο ίδιος και οι συν αυτώ, που έχουν αποδειχθεί οι χρυσοί χορηγοί του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις φαιδρότητες που διακινούν για «τοπικά νομίσματα» και ανοχή στις «Δήμητρες»» καταλήγει η ανακοίνωση της Χαρ. Τρικούπη.
Σημειώνεται ότι αφού ο Ν. Ανδρουλάκης υποστήριξε στο Kontra πως τα δεκάδες ονόματα των παρακολουθούμενων από το Predator και την ΕΥΠ δεν ήταν πράγματι στόχοι και ότι δημοσιεύτηκαν για «να θολώσουν τα νερά», ο Κ. Βαξεβάνης σχολίασε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να ρίξει όσο το δυνατόν μικρότερη ευθύνη στον Μητσοτάκη, γιατί «στον κύριο Ανδρουλάκη ήδη έχουν μεταφέρει όσα έχουν καταγράψει οι κοριοί» και είναι κάπως «ανήσυχος και ασταθής».