ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Αλαφούζος: Mας έκλεψαν το πρωτάθλημα


Ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξή του στον ΣπορFM την Τρίτη υποστήριξε ότι η ΑΕΚ «έκλεψε το πρωτάθλημα» και έβαλε κατά του επικεφαλής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι επηρέασε διαιτησίες αγώνων, ενώ πρωταγωνίστησε σε «ανέντιμη συναλλαγή» αναφερόμενος σε «έλλειψη ευαισθησίας της ομάδας που μας κόλλησε» covid-19 πριν τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Αλαφούζος είπε ότι η ΑΕΚ «είναι μια ομάδα που έκλεψε παιχνίδια με διαιτησίες. Είχαμε ακραίες διαιτησίες, βαφτίσαμε μεθυσμένους ξένους διαιτητές και βάλαμε τον Διαμαντόπουλο να σφυρίξει, ο οποίος κάθε φορά που σφυρίζει, σφυρίζει υπέρ της ΑΕΚ. Κάθε φορά υπάρχει αλλοίωση. Θυμάστε τον Νταμπάνοβιτς. Είχαμε μια ακραία διαιτησία, ένα έκτρωμα διαιτησίας. Δυστυχώς είχαμε τέτοια φαινόμενα. Παρόλο που η ΑΕΚ είχε χωρίς καμία αμφιβολία καλή ομάδα, έκλεψε το πρωτάθλημα».

«Με τον προπονητή έχουμε άριστη σχέση, μιλάμε 2-3 φορές την εβδομάδα στο τηλέφωνο. Εμπιστεύομαι τους συνεργάτες μου και προσπαθώ πάντα να κάνω ό,τι μου ζητά ο προπονητής. Το βάρος που είχε φέτος ήταν τεράστιο και αν δεν υπήρχαν κάποιες απαράδεκτες διαιτησίες αλλά και ο Covid, που ήταν θέμα ατυχίας και έλλειψης ευαισθησίας της ομάδας που μας κόλλησε και των άλλων ομάδων των playoffs, ίσως μιλούσαμε διαφορετικά», προσέθεσε.

«Δεν υπήρχε ομάδα που να συμπαθεί τον Παναθηναϊκό, αλλά ξέρουμε ποιος ήταν ο πρωτοστάτης σε αυτή την ανέντιμη συναλλαγή. Ο κ. Μελισσανίδης! Μια ομάδα δεν ανήκει σε ένα πρόσωπο, ανήκει στους οπαδούς της. Με την ΑΕΚ είχαμε πάντα καλές σχέσεις, έχει υποβιβαστεί γιατί δεν πλήρωσε τα χρέη της όπως εμείς».