ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Είναι πρώην πρωθυπουργός, λέει ό,τι γουστάρει...


Δεν τόλμησε ούτε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να πάρει θέση για το νέο ομοφοβικό και ρατσιστικό μανιφέστο που εκστόμισε ο Αντώνης Σαμαράς από την Καλαμάτα.Όπως, δηλαδή δεν είχε τολμήσει ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απαντήσει ευθέως σε ανάλογη ερώτηση της «Εφ.Συν.» στη διακαναλική, αλλά και στο πλαίσιο της γαλάζιας φιέστας του Ζαππείου.
Ουσιαστικά η κυβέρνηση με την αφωνία της καλύπτει πλήρως τις εξάρσεις του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο να χαϊδέψει ακροδεξιά αυτιά, την ώρα που στο Μαξίμου στρεψοδικούν κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τέτοιες πρακτικές.
Τι συνέβη, λοιπόν, σήμερα στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών;
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις ομοφοβικές δηλώσεις που είχε κάνει o Σαμαράς από το Ζάππειο προσβάλλοντας τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και προκαλώντας αντιδράσεις. Δηλώσεις που επανέλαβε και χθες από την Καλαμάτα με τον κ. Σκέρτσο να καλείται να απαντήσει εάν οι δηλώσεις αυτές εκφράζουν τη Ν.Δ. και εάν είναι δείγμα φιλελεύθερης ευρωπαϊκής πολιτικής.
Το μόνο που βρήκε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι ότι «ο κύριος Σαμαράς είναι πρώην πρωθυπουργός. Έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται όπως επιθυμεί. Δε μπορώ να κρίνω και να σχολιάσω τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά».
Για να χρυσώσει το χάπι στη συνέχεια λέγοντας ότι σε σχετική έκθεση οργανισμού που μετράει την ελευθερία και τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, η χώρα μας έχει ανέβει 10 θέσεις και είναι 13η ανάμεσα σε 49 χώρες χάρη στη στρατηγική της Ν.Δ. δηλαδή.
Συμπέρασμα;
Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει ό,τι γουστάρει κι άμα μας βολεύει κιόλας ακόμη καλύτερα.
Χ.Κ. / ΕφΣυν