ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Πλεύρης κατά «Kontra news»


«Eπιστρατεύει ο Πλεύρης τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία για τις προεκλογικές του ομιλίες, με έγγραφο προς τους διοικητές και υποδιοικητές τους καλεί να είναι παρόντες στις συγκεντρώσεις». Αυτός είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας “Kontra news” με τον υπουργό Υγείας να απαντά σχολιάζοντας “Ή δεν γνωρίζουν ανάγνωση ή απλά συκοφαντούν”.
Αναλυτικά η απάντηση του Θάνου Πλεύρη: 
«Το σημερινό δημοσίευμα της Kontra News παρουσιάζει έγγραφο ενημερωτικό για κεντρική μου εκδήλωση, που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε διοικητές νοσοκομείων με τους οποίους συνεργάζομαι 20 μήνες και στους οποίους θα υπάρξει και αναφορά στο πλαίσιο του απολογισμού που θα γίνει, ως δήθεν προσπάθεια κινητοποίησης εργαζομένων στα νοσοκομεία για τους οποίους στο έγγραφο δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά. Η παραποίηση του περιεχομένου του εγγράφου και η εμφάνιση του ότι απευθύνεται στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία και ότι μάλιστα τους κινητοποιεί να έλθουν καταδεικνύει είτε αδυναμία ανάγνωσης από τον συντάκτη του είτε προσπάθεια συκοφάντησης. Και τα δυο πιθανά για τη συγκεκριμένη εφημερίδα».