ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Η… προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την υποψηφιότητα της ανιψιάς


Ξαφνικά από το πουθενά το κόμμα «ΝΙΚΗ» καταγράφεται με ποσοστό 1% σε δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Το κόμμα «ΝIKH» είναι ένα από τα 36 που θα συμμετέχουν στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς πήρε έγκριση από τον Άρειο Πάγο.
Ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη από τον Δημήτρη Νατσιό, δάσκαλο, θεολόγο και συγγραφέα.
Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του, «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς «δεξιές« κι «αριστερές» παρωπίδες ή γενικόλογους «πατριωτισμούς» αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».
Κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι αναζητούν τα μυστικά της… επιτυχίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεχωρίζει ένα όνομα: Η συνταξιούχος εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου η οποία έχει μια μοναδική ιδιότητα: είναι ανιψιά του Άγιου Παΐσιου και αυτό για ορισμένους μετράει.
Εκτιμάται ότι η υποψηφιότητα της κυρίας Εζνεπίδου επιδιώκει να προσελκύσει ψηφοφόρους από τον «σκληρό» εκκλησιαστικό χώρο και αυτό πλήττει περισσότερο από όλους την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.
Σύμφωνα με το εκκλησιαστικό site «Πεμπτουσία», η Μαρία Εζνεπίδου έγινε γνωστή μέσα από τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ξεναγώντας τους προσκυνητές -αλλά και τους τηλεθεατές- στην πατρική οικία του Αγίου Παΐσιου στην Κόνιτσα, στην οποία φυλάσσονται ξυλόγλυπτα που είχε κατασκευάσει, χειρόγραφα και βιβλία του, καθώς και πολλά άλλα οικογενειακά κειμήλια.
Η Μαρία Εζνεπίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, έχοντας καταγωγή από την Καππαδοκία. Σπούδασε και εργάστηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.