ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Εκτός τελικού η Ελλάδα στην Eurovision αλλά η ΕΡΤ παραμένει περήφανη


Αποκλειστήκαμε από τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου αλλά, όπως λέει η ΕΡΤ στο μεταμεσονύκτιο δελτίο τύπου που έβγαλε, «η ελληνική συμμετοχή απέσπασε ένα από τα πιο θερμά χειροκροτήματα από το κοινό του M&S Arena ανάμεσα στους 16 υποψήφιους».
Μάλιστα, «η συμμετοχή των θεατών του κατάμεστου σταδίου κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Βίκτωρα υπήρξε θεαματική καθώς τραγουδούσαν μαζί του το ρεφρέν, αλλά αυτό δεν κατάφερε να στείλει το What They Say στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου».
Είμαστε εκτός τελικού αλλά τραγουδούσαν όλοι το κομμάτι μας! Το θεωρείτε λίγο, αυτό;
H φετινή επιλογή της ΕΡΤ ήταν μία 100% αποτυχημένη επιλογή, ό,τι και αν υποστηρίζει τώρα η διοίκησή της, όσο κι αν προσπαθεί να κάνει το μαύρο --) άσπρο. Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας ότι άρεσε αυτό το τραγούδι.
Δείτε και τα παρακάτω που λέει η ΕΡΤ (για να καταλάβετε):
«[...]Η ΕΡΤ στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή και είναι περήφανη για την ποιότητα της φετινής συμμετοχής της χώρας μας, όπως και για την καλλιτεχνική ομάδα. Η επιλογή της φετινής συμμετοχής μας στη Eurovision προέκυψε για πρώτη φορά με τη συμμετοχή κοινού και επιτροπής, όπως ακριβώς φέτος θα επιλέγει άλλωστε και ο νικητής της Eurovision με βάση τους νέους κανονισμούς ψηφοφορίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού. Το «What They Say» ήταν το μόνο τραγούδι από τα πέντε υποψήφια το οποίο τόσο η επιτροπή της ΕΡΤ όσο και το κοινό ψήφισαν και οι δύο στη δεύτερη θέση και έτσι, κατά συνέπεια, του έδωσαν το «διαβατήριο» να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ. Παρότι η ελληνική συμμετοχή δεν θα διαγωνιστεί στον Μεγάλο Τελικό, η προσπάθεια του Βίκτωρα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας, χωρίς να ξεχνάμε καθόλου το νόημα του συγκεκριμένου τραγουδιού, μέσα από το οποίο ο 16χρονος Βίκτωρ μάς καλεί να«ακούμε» και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας, διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο[...]».
Είδατε πως η αποτυχία βαπτίζεται επιτυχία;