ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Πόσο Αδωνη Γεωργιάδη να αντέξει κανείς;


Εδωσε ταυτόχρονα τρεις προεκλογικές ομιλίες με ολόγραμμα!


Το ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάνει μια απίστευτα επιθετική προεκλογική εκστρατεία στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, το είχε αποδείξει εδώ και καιρό –πριν καν προκηρυχθούν οι εκλογές, εδώ που τα λέμε. 
 Ομως πλέον το πράγμα έχει ξεφύγει, ο κ. Γεωργιάδης μοιάζει με Σεργκέι Μπούμπκα των προεκλογικών εμφανίσεων –που σπάει τα ρεκόρ εκδήλωση την εκδήλωση: θέλει να δώσει τόσο πολύ «Γεωργιάδη» στο κοινό της περιφέρειάς του, που δεν του φτάνει πια ο εαυτός του.
 Ετσι, το περασμένο Σάββατο μίλησε σε τρεις προεκλογικές εκδηλώσεις ταυτόχρονα –σε Μαρούσι, Γαλάτσι και Ψυχικό– μέσω ολογράμματος! 
 Τις παράλληλες εκδηλώσεις παρουσίασαν η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου από το Γαλάτσι, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος από το Μαρούσι και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Μάκης Πουνέντης από το Νέο Ψυχικό.
Σε ανάρτησή του –που αλλού;– στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε την Κυριακή ποιος του έδωσε την ιδέα και τον βοήθησε να οργανώσει το πρωτοποριακό αυτό concept, που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο –ίσως μόνο με εκείνη τη σαχλαμάρα που είχε παίξει ο Αλ Πατσίνο πριν καμιά 20αριά χρόνια, το φιλμ «S1m0ne».