ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Τον τρολάρει κανονικότατα και δεν ξέρουμε γιατί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η πρόταση του Mega την Παρασκευή το απόγευμα στους Μητσοτάκη-Τσίπρα για debate των δυο τους στο κεντρικό στούντιο του καναλιού, ήταν πρόταση «στημένη». Δεν μπορεί ο Σταμάτης Μαλέλης να μην περίμενε την αρνητική απάντηση που θα ερχόταν από την πλευρά του πρωθυπουργού.

Είναι προφανές ότι το κανάλι γνώριζε, καταθέτοντας το αίτημα, ότι ο κ. Τσίπρας θα δεχτεί και ο κ. Μητσοτάκης όχι. Το γνωρίζαμε όλοι μας πριν καν έρθουν οι απαντήσεις από τα δύο κόμματα. Αλλά η πρόταση έγινε. Και είναι μία πρόταση «σε βγάζω στη σέντρα», «σε εκθέτω», «σε κάνω γιο-γιο».

Η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε θετικά μέσα σε 10 λεπτά για όποια μέρα, ώρα, μήνα, έτος, δεκαετία θέλει το κανάλι. Ο Άκης Σκέρτσος απάντησε αρνητικά με δικαιολογίες τόσο αστείες και παράλογες που τον κατάντησαν, τον ίδιο προσωπικά, περίγελο.

Εννοείται ότι η πρόταση του Mega για debate των δύο αρχηγών δε (θα) έγινε εν αγνοία του ιδιοκτήτη του καναλιού Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως δεν μπορεί να έγινε εν αγνοία του προέδρου και η άρνηση του Mega να δεχτεί την αξίωση του Μαξίμου να επιλέξει το επιτελείο του τη δημοσιογράφο που πρέπει ο πρωθυπουργός να δώσει συνέντευξη, παρακάμπτοντας τη Ράνια Τζίμα που λέει το κεντρικό δελτίο. Αυτές είναι αποφάσεις που λαμβάνονται στο πλέον υψηλό επίπεδο, δεν είναι αποφάσεις της καθημερινότητας.

Συμπέρασμα: ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει πλάκα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν μπορούμε να ξέρουμε το γιατί και δεν έχει και νόημα άλλωστε. Απλώς παίρνουμε ποπ κορν και περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο.

Δημήτρης Κανελλόπουλος (ΕφΣυν)