ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ποιο είναι το «παρακράτος» στα καύσιμα;


Να σταματήσει να κρύβεται και να απαντήσει ποιο είναι το κράτος που κερδίζει από την πολιτική του, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά τους κεραυνούς της υποψήφιας της ΝΔ Μαρίας Ζάγκα για την άρνησή του να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα.
«Ποιο είναι το “παρακράτος” στα καύσιμα που κερδίζει από την πολιτική του, όπως καταγγέλλει η υποψήφιά του;» ζητά να μάθει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Γιατί το ανέχεται επιμένοντας να μην μειώνει τους έμμεσους φόρους;» συμπληρώνει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζει ότι έχει δεσμευτεί: «Την πρώτη ημέρα της προοδευτικής κυβέρνησης με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μειωθεί ο ΕΦΚ στα καύσιμα στα κατώτερα επιτρεπτά επίπεδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα και θα μηδενιστεί σε βασικά είδη ανάγκης».
«Στις 21 Μαΐου λέμε “Ως εδώ” στο παρακράτος. Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για μείωση τιμών και ανάσα στην κοινωνία» τονίζει.