ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Όχι μόνο είμαι μαρξιστής αλλά ζω σε μια καλύβα με μαύρη γάτα και δεκάδες βότανα


Επικό τρολάρισμα Τσακαλώτου στον Μητσοτάκη

Ο ΚυριάκοςΜητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Οικονομικών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είπε με... νόημα πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «δεν έχει κρύψει» πως «είναι μαρξιστής οικονομολόγος».
Με το χιούμορ που τον διακρίνει, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, λίγο αργότερα απάντησε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.
«Όχι μόνο είμαι μαρξιστής αλλά ζω σε μια καλύβα με μαύρη γάτα, δεκάδες βότανα και μια σκούπα (Nimbus 2000) που οργώνω την Αθήνα το βράδυ» και συμπλήρωσε μέσα σε παρένθεση «φαντάζομαι θα το γνωρίζει ήδη μέσω predator».
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, που είχε την τιμητική του χθες καθώς η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε τα τοπικά νομίσματα των «53+» του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω κόβοντας την όρεξη της «γαλάζιας» παράταξης λέγοντας απλά και ξεκάθαρα: «Οι μόνοι που διακινδύνευσαν την παραμονή της χώρας στο ευρώ είναι αυτοί που την χρεοκόπησαν, την έβαλαν στα μνημόνια και μετά την άφησαν με άδεια ταμεία. Όχι εμείς που την βγάλαμε και αφήσαμε και 37 δις ευρώ. Νισαφι πια…».
Σ.Ι (ΕφΣυν)