ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

«Aστραψε και βρόντηξε» η Ακρίτα για την ομιλία Σαμαρά


Η ακροδεξιά ρητορική που χρησιμοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός Aντώνης Σαμαράς στην εκδήλωση της Ν.Δ. στο Ζάππειο για την «Ημέρα της Ευρώπης» δεν έμεινε ασχολίαστη από την υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ που «άστραψε και βρόντηξε».
Με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα, διέκρινε στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά «μια απολύτως δομημένη, ψυχρή και κυνική ρητορική που απευθύνεται στους νεοναζί (...)» και έδειξε πού κατά τη γνώμη της «ψαρεύει η ΝΔ».
Η Ακρίτα γράφει συγκεκριμένα στο fb:
«Δεν θα χαρακτήριζα την χτεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά ως "ρατσιστικό και ομοφοβικό παραλήρημα". Δεν ήταν παραλήρημα. Ήταν μια απολύτως δομημένη, ψυχρή και κυνική ρητορική που απευθύνεται στους νεοναζί και στο φασιστικό ακροατήριο απ’ όπου απροσχημάτιστα πλέον ψαρεύει η ΝΔ: στους Χρυσαυγίτες, στους τραμπούκους και στους φονιάδες της Άκρας Δεξιάς.
Το μόνο που δεν μάς είπε είναι ότι η Ευρώπη πρέπει να ανοίξει στρατόπεδα συγκέντρωσης για τους μετανάστες και τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ίσως στην επόμενη ομιλία του να ολοκληρώσει έτσι το…όραμά του.
Ψηφίστε τους
».