ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Ουδεμία έκπληξη: Προσχώρησε στη ΝΔ ο Σπύρος Καρανικόλας, πρώην αν. εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ


Την προσχώρηση του πρώην αναπληρωτή εκπροσώπου και εκπρόσωπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Σπύρου Καρανικόλα στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε το κυβερνών κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
 "Η ΝΔ υποδέχεται στις τάξεις της τον δικηγόρο Σπύρο Καρανικόλα. Ο Σπύρος Καρανικόλας με την πολιτική δράση του και την εμπειρία του, ως πρώην αναπληρωτής εκπρόσωπος και εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ, συστρατεύεται στη μάχη για μια δημιουργική Ελλάδα, με ανάπτυξη και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Τον καλωσορίζουμε. Σε αυτήν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, είναι ανάγκη να συναντηθούν δυνάμεις που πιστεύουν στην πρόοδο και τον ευρωπαϊκό δρόμο της χώρας και χαιρόμαστε που ο Σπύρος Καρανικόλας συντάσσεται σε αυτήν την προσπάθεια".


Πέρυσι τον Ιούνιο ο Καρανικόλας ο οποίος πάντα διακρινόταν για την αντί-ΣΥΡΙΖΑ ρητορική του, υπέβαλε την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.
 Εχει διατελέσει στο παρελθόν (από τον Ιανουάριο 2017 μέχρι και τον Ιούλιο 2019) αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου και μετά τις εθνικές εκλογές 2019 ασκούσε τα καθήκοντα του εκπροσώπου του κοινοβουλευτικού έργου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Θυμίζουμε ότι ο Σπύρος Καρανικόλας ήταν εκπρόσωπος του Ανδρέα Λοβέρδου στα ΜΜΕ στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.