ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023

Η Ελενα Ακρίτα κατά του iefimerida: «Γλυκά μου πετσωμένα γράφετε fake news»


Mε μία αιχμηρή ανάρτηση σχολίασε η Έλενα Ακρίτα, άρθρο του iefimerida σχετικά με την παραίτηση των καθηγητών του Εθνικού Θεάτρου που εκδήλωσαν την αντίθεσή τους στο προεδρικό διάταγμα που επιχειρεί να υποβαθμίσει τα πτυχία των ηθοποιών και των ανθρώπων των τεχνών.
Η ιστοσελίδα έγραφε στον τίτλο της είδησης ότι οι καθηγητές «παραιτήθηκαν εκ του ασφαλούς», υποστηρίζοντας ότι οι συμβάσεις τους είχαν λήξει, με την Ελενα Ακρίτα να τους απαντά στο Facebook ότι γράφουν «fake news».
Η ‘Ελενα Ακρίτα έγραψε χαρακτηριστικά «Fake news από την παραπολυαξιόπιστη Iefimerida». Και πρόσθεσε: «Οχι, οι καθηγητές δεν παραιτήθηκαν «εκ του ασφαλούς», όπως γράφετε γλυκά μου πετσωμένα: αρνήθηκαν την ανανέωση της β’ θητείας τους. Σάς πέταξαν το ψωμί τους και το ψωμί των παιδιών τους στα μούτρα - και ξέρετε γιατί;
Γιατί το μπόι τους είναι ψηλό. Και δεν μπορείτε εσείς να το κοντύνετε, που να χτυπιέστε κάτω».



Την ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα συνόδευσε με το hashtag #Ενημερωση108, υπενθυμίζοντας την κατάταξη της Ελλάδας στην Ελευθερία του Τύπου.