ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ξανθός μιλά για αθλιότητα της «Απογευματινής» που «δεν θα μείνει αναπάντητη»


Οργισμένη ήταν η αντίδραση του τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ανδρέα Ξανθού, αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Απογευματινή». Σημειώνεται ότι η εφημερίδα ανέφερε ότι ο βουλευτής είπε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την κοινωνία», καθώς και πως «Είμαστε ένα κόμμα γηρασμένο, δεν διαθέτουμε νέους: Στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ δεν είχαμε ούτε έναν εξειδικευμένο γιατρό να κατεβάσουμε».
Ο κ. Ξανθός, μιλώντας στον ρ/σ «Στο Κόκκινο 105,5», χαρακτήρισε το δημοσίευμα ως «αθλιότητα που δεν θα μείνει έτσι», προαναγγέλλοντας προσφυγή σε ένδικα μέσα όπου θα ζητήσει από την «Απογευματινή» να επανορθώσει αυτά τα οποία είναι σε εισαγωγικά και δεν έχουν ειπωθεί.
Επισήμανε χαρακτηριστικά για τον τίτλο της «Απογευματινής» (που αναφέρει ότι ο ίδιος δήλωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την κοινωνία»), τονίζοντας ότι «προφανώς δεν είπα αυτό το πράγμα» και υπογραμμίζοντας ότι αναφερόταν στο όχι καλό αποτέλεσμα της παράταξης που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ.
Σημείωσε ότι «απώλεια επαφής με την κοινωνία και ψυχραιμίας έχει η κυβέρνηση που επιστρατεύει τα φιλικά της μέσα και τα δημοσιογραφικά της υποστυλώματα για να αντιστρέψει τελείως την κατάσταση και να πετάξει την μπάλα στη κερκίδα», προσθέτοντας με νόημα πως «αντί να ασχολούμαστε με τη ζοφερή πραγματικότητα του συστήματος Υγείας, ασχολούμαστε με μυθεύματα τα οποία προφανώς προσπαθούν να κάνουν έναν πολιτικό αντιπερισπασμό».
«Το ποιος έχει επαφή με την κοινωνία θα κριθεί στις εκλογές από την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία η οποία δυσκολεύεται αφάνταστα στην καθημερινότητα της, η οποία δεν ελπίζει σε τίποτα θετικό από αυτή την κυβέρνηση η οποία απέτυχε να διαχειριστεί όλες τις μείζονες κρίσεις αυτής της περιόδου» σημείωσε επίσης ο κ. Ξανθός που αναφέρθηκε σε «ένα αδίστακτο σύστημα εξουσίας, το οποίο υπονομεύει τη συνταγματική νομιμότητα και το κράτος δικαίου».