ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Δημοσκόποι...


Εύστοχα ο βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μετά τα εκλογικά αποτελέσματα στην Κύπρο, σημείωσε με ανάρτησή του: «Όσοι κάνουν πολιτική και αναλύσεις αποκλειστικά και μόνο με δημοσκοπήσεις ας δουν λίγο τι συνέβη στις εκλογές στην Κύπρο».
Αναφέρεται στις διαφορές των δέκα μονάδων υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη, που έδειχναν οι δημοσκοπήσεις λίγο πριν τις κάλπες, εξορίζοντας τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ, στην τρίτη θέση και εκτός κούρσας για τον προεδρικό θώκο.
Συμβαίνει όταν ουδείς ελέγχει τους δημοσκόπους και τις «πίτες» και «κολώνες» που εμφανίζουν ως προτιμήσεις των «ερωτηθέντων» τους εμφανίζουν.
Αυτό που δεν πρέπει να μας διαφεύγει είναι ότι οι αποτυχόντες δημοσκόποι της Κύπρου, είναι ακριβώς οι ίδιοι που οδηγούν και στην Ελλάδα το ράλι των δημοσκοπήσεων.
Παρουσιάζουν ευρήματα, κατά τα οποία οι Έλληνες ψηφοφόροι είναι μαζοχιστές: όσο περισσότερο αποτυγχάνει ο Μητσοτάκης, τόσο αδημονούν να τον ξαναψηφίσουν!
Γ.Λ. / ieidiseis