ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

«Ναι μεν, αλλά»...


Το σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου εντός της εβδομάδας για τη σύλληψη του Πέτρου Τατσόπουλου δεν ικανοποίησε πολλούς της φιλελεύθερης πτέρυγας, καθώς θεωρήθηκε «φοβική» και πως κλείνει το μάτι στους φανατικούς της Εκκλησίας.
***
Μετά την εμφάνιση του Γιώργου Καρατζαφέρη στον ΣΚΑΪ, όπου πήρε ευθέως θέση υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη, άρχισαν να κυκλοφορούν πολλά σενάρια ακόμη και περί πιθανής… υποψηφιότητάς του στη Βόρεια Ελλάδα. 
***
Τα σχετικά σενάρια για Καρατζαφέρη δεν επιβεβαιώνονται, καθώς μια τέτοια υποψηφιότητα περισσότερo θα χαλούσε τις ισορροπίες, παρά θα βοηθούσε. Ειδικά στην περίπτωση που ο Κώστας Καραμανλής επιλέξει να μην είναι υποψήφιος, θα έδινε τελείως λάθος μήνυμα. «Σκέψου τη Ν.Δ. με τον Καραμανλή εκτός και τον Καρατζαφέρη εντός. Δεν μπορεί να σταθεί αυτό το σενάριο», έλεγε κομματική πηγή στη στήλη, προσθέτοντας ωστόσο πως ο Καρατζαφέρης μπορεί να βοηθήσει στηρίζοντας την προσπάθεια, όπως έκανε με τη συνέντευξή του.