ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: "Είναι συνομιλητής της Greek Mafia ο διευθυντής του γραφείου του Θεοδωρικάκου;"


Απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις αποκαλύψεις για στενές σχέσεις αξιωματούχων της Ελληνικής Αστυνομίας με νονούς της νύχτας ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη.«Ποιος αλήθεια θα μας προστατέψει από τους προστάτες; Διότι δεν ήταν σχήμα λόγου αυτό που είπα στη Βουλή. Ότι επι των ημερών μας η ΕΥΠ παρακολουθούσε τη Greek Mafia, ενώ από το 2019 διοικείται από τη Greek Mafia. Είναι μια πραγματικότητα που επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες αποκαλύψεις» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και συμπλήρωσε:
«Για τη διαφθορά στα ανώτατα κλιμάκια της Αστυνομίας. Για την ασυλία των επίορκων αστυνομικών Για τη διασύνδεσή και το αλισιβερίσι των μαφιόζων με ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ-ΑΣ. Ανατριχιάζει κάθε πολίτης με όλα αυτά, όποιο κόμμα κι αν υποστηρίζει, με τις τελευταίες αποκαλύψεις που βλέπουν της δημοσιότητας από το Βήμα και το Documento. Στο Documento κάνουν μηνύσεις, στο Βήμα δεν τολμάνε».
Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις:
  • «Γνώριζε ο ίδιος ή ο υπουργός του, τη παράνομη δράση αξιωματικών που αποστρατεύθηκαν και δεν τους έστειλε στη Δικαιοσύνη;
  • Πώς μπορεί να μιλά για «κάθαρση», όταν αναβαθμίζει κατηγορούμενους;
  • Είναι συνομιλητές της μαφίας Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ και σήμερα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου;
  • Είναι συνομιλητής της μαφίας ο διευθυντής του υπουργού Προστασίας του Πολίτη;»
«Χρωστάνε μια απάντηση. Για όσα σκοτεινά συμβαίνουν σήμερα, όχι μόνο στην ΕΥΠ, αλλά ακόμη και στην Ελληνική Αστυνομία» υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.