ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023

Η ΕΣΗΕΑ ζητεί παρέμβαση Ιερώνυμου για τη δημοσιογράφο Μαρίτα Πάλλη


Η ΕΣΗΕΑ στηρίζει σταθερά και έμπρακτα τη δημοσιογράφο Μαρίτα Πάλλη, όπως και κάθε δημοσιογράφο που διεκδικεί τα εργασιακά του δικαιώματα, στη μακρόχρονη δικαστική της περιπέτεια με την Εκκλησία της Ελλάδος. Από το 2011, που απολύθηκε και στη συνέχεια ανέκτησε την εργασία της με δικαστική απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο παρακολουθεί τις αέναες δικαστικές περιπλοκές μιας υπόθεσης εργασιακής διεκδίκησης, σε έναν χώρο όπου θα ήταν αναμενόμενο να κυριαρχεί ο κατευνασμός και η ενσυναίσθηση.
Η ΕΣΗΕΑ, πέρα από τη στήριξη των μελών της, επιδιώκει πάντα να εξασφαλίζεται ισορροπία ισχύος ενώπιον της δικαιοσύνης, κάτι που συχνά αποδεικνύεται δύσκολο, πολλώ δε μάλλον όταν ο «εργοδότης» είναι ο ισχυρότερος πνευματικός θεσμός της χώρας. Το Δ.Σ. καλεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να ενημερωθεί για το θέμα και, με την σοφία που τον διακρίνει, να παρέμβει ώστε να μπει ένα τέλος σε αυτή την πολύχρονη διαμάχη που δεν εξυπηρετεί ούτε την ηρεμία ούτε την εργασιακή ειρήνη, στους κόλπους ενός, πρωτίστως, πνευματικού οργανισμού.