ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Η Έλενα Ακρίτα θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο News 24/7


Στο δυναμικό του ομίλου της 24Media εντάσσεται η Ελενα Ακρίτα. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος θα αρθρογραφεί και θα σχολιάζει την επικαιρότητα στο ειδησεογραφικό σάιτ News 24/7. 
Η ίδια η Ελενα Ακρίτα εγραψε στο fb: Νέα συνεργασία, νέα ξεκινήματα, νέα σκιρτήματα. Από το Σάββατο 16/1 θα συναντιόμαστε εδώ news247.gr.
Σε σχετική ανακοίνωση της 24Media αναφέρεται:
"Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site της 24MEDIA, News 24/7 υποδέχεται τη βραβευμένη δημοσιογράφο, συγγραφέα και σεναριογράφο Έλενα Ακρίτα. Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, η Έλενα Ακρίτα θα σχολιάζει την επικαιρότητα, κάθε Σάββατο στο News 24/7.
Η Έλενα Ακρίτα έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ως αρθρογράφος με το περιοδικό "Ταχυδρόμος" και τις εφημερίδες "Το Bήμα", "Έθνος", "Έθνος της Kυριακής", "Eιδήσεις" και "Τα Nέα". Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς EPΑ1, Αθήνα 9.84, Flash, και ΑΝΤ1. Η Έλενα Ακρίτα έχει την τιμή να εκπροσωπεί την Ελλάδα στη λίστα “Οι ήρωες και οι ηρωίδες του 2020 στα Βαλκάνια”, όπως επιλέγονται από το “Le Courrier de Balkans”. Μετά την πολυετή πορεία της στον χώρο των media, έρχεται να προστεθεί στην δυνατή ομάδα δημοσιογράφων του News 24/7 για να αναλύει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα μέσα από τη δική της ματιά.
Το NEWS 24/7 συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης με πρωτογενές και ποιοτικό περιεχόμενο στο κέντρο της ενημέρωσης".

ΥΓ Θυμίζουμε ότι η Ελενα Ακρίτα παραιτήθηκε από την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ του μιντιακού ομίλου Μαρινάκη μετά από την λογοκρισία του κειμένου της από τη διεύθυνση.
Πάντως πέρα από την αρθρογραφία της που επανέρχεται μέσω του news247, θα θέλαμε να βλέπαμε κείμενα της Ακρίτα και σε μια εφημερίδα.