ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Ποιος μετακομίζει στα γραφεία του Λαμπράκη και του Ψυχάρη στη Μιχαλακοπούλου;


Το κτίριο της οδού Μιχαλακοπούλου 80, εκεί όπου στεγαζόταν επί σειρά ετών ο πρώην Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, είναι ένα από τα δέκα κτίρια στα οποία πρόκειται να επιλέξει για να εγκατασταθεί στο άμεσο μέλλον,  φεύγοντας από την οδό Κολοκοτρώνη,το ΤΑΙΠΕΔ,. Ο νέος Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ δεν αποκλείεται, εάν τελικά επιλεγεί το κτίριο αυτό, να εγκατασταθούν στα γραφεία όπου διατηρούσαν ο Χρήστος Λαμπράκης και Σταύρος Ψυχάρης στον πέμπτο όροφο.
Μετά την παραίτηση του Αρη Ξενόφου από τη θέση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, στις 18 Δεκεμβρίου, αναμένεται να κινηθούν οι διαδικασίες για την πλήρωση της σχετικής θέσης. Αυτές, όπως μαθαίνω δεν είχαν τρέξει έως τώρα επειδή εκκρεμούσε η τοποθέτηση της νέας διοίκησης του Υπερταμείου (για το οποίο θα διαβάσετε παρακάτω) που θυγατρική του είναι του ΤΑΙΠΕΔ. Ο μόλις 45 ετών Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Ριχάρδος Λαμπίρης θεωρείται ότι θα παραμείνει τη θέση καθώς διατηρεί, όπως μαθαίνω, πολύ καλές σχέσεις με τα αρμόδια για την άσκηση οικονομικής πολιτικής κυβερνητικά στελέχη.
Πηγή: “Βηματοδότης”